Vistas de página en total

viernes, 9 de marzo de 2007

Estem treballant pel Ripollet del futur

Ahir va ser un dia molt important per Ripollet. Al matí, la consellera d'Acció social i ciutadania Carme Capdevila va presidir l'acte d'inici de les obres del Centre Integral per a la Gent Gran, i a la tarda, la consellera de Salut Marina Geli, presentava el projecte del nou Centre d'Assistència Primària (CAP).
Com a Alcalde de Ripollet, sento una gran satisfacció al fer realitat un gran somni. Sense dubte, estem construint el Ripollet del futur, fruit de la planificació d'aquest govern municipal, el que permetrà disposar de equipaments i serveis de qualitat, que es mereixen els nostres veïns i veïnes.

A més, aquests dos grans equipaments s'ubicaran en un espai que serà una nova centralitat del nostre poble (la zona de Pinetons), que comptarà amb 300 pisos de protecció oficial, una escola de primària que s'està construint, una nova escola bressol i un centre de salut mental d'àmbit comarcal.
Queda ben clar quines son les prioritats d'aquest govern que presideixo: educació, salut, gent gran i habitatge assequible.
Vull donar les gràcies a les dos conselleries pel seu suport i a l'empresa Sergesa per creure en un projecte innovador que s'avança a les necessitats del futur.
Per a més informació, visiteu: ripollet.ca

Fotos: Ripollet.cat


No hay comentarios: