Vistas de página en total

miércoles, 14 de marzo de 2007

Els veïns i veïnes de Ripollet surten al carrer

El passat diumenge dia 11, els ripolletencs i ripolletenques van sortir al carrer per gaudir de les diferents activitats i propostes culturals i comercials que hi havia programades.

Jo vaig començar de bon matí al parc Primer de Maig, on l’Associació de Veïns del barri de Can Mas organitzava el XXIX Concurs de Migas. Diferents entitats, associacions i particulars van participar en el concurs, on el punt culminant va ser al voltant de les 13’00 h amb els espectacles del Cuadro Andaluz i de diferents gimnasos del poble. A les 14’00 h es va procedir a l’entrega de premis. La veritat, va ser agradable trobar-se amb amics i veïns en un ambient clarament de festa. Bon rollo i bon ambient.

Per altra banda, a les 11’30 h començaven la visita per les parades de la fira local Ripostock, juntament amb el regidor de comerç i el president de la Unió de Botiguers de Ripollet. Tot un èxit de participació de comerciants (més del doble de la edició de 2006) i gran participació de públic (veure foto). El dia va acompanyar en tot moment, i la veritat, feia goig veure la Rambla amb tant d’ambient.

Per últim a les 18’00 h. començava al pavelló municipal Joan Creus el festival-trobada de gitanes. Un grup de persones de Ripollet, després de molts anys, ha recuperat amb molta il·lusió empenta la colla de gitanes. Moltes felicitats i ànim! També va ser un espectacle massiu, ja que el pavelló d’esports es va quedar petit per veure la colla gran i els menuts, així com les colles convidades d’altres pobles de la comarca.

Sens dubte, el diumenge va ser un gran dia.

Foto: ripollet.cat

1 comentario:

Jordi dijo...

El diumenge, se'ns dubte, va ser un dia fantàstic. A banda del que esmentes, també visitares les instal·lacions "Ressonàncies" de l'Escola El Martinet [per a més informació, vegeu el bloc www.amicsmartinet.blogspot.com]. Fores l'únic membre de l'equip de govern que s'hi acostà, al centre. La qual cosa t'honora, tot sigui dit, en gaudir del treball fet per les comunitats de l'escola i en manifestar el teu compromís perquè s'arrangi, d'una vegada per totes, l'estat de l'exterior del centre.