Vistas de página en total

lunes, 8 de septiembre de 2008

Una Festa Major per a recordar


La Festa Major de Ripollet va acabar el passat dilluns, després de quatre dies intensos, on la gent de Ripollet i els nombrosos visitants de fora hem gaudit d’un gran nombre d’actes i activitats.

L’organització ha estat impecable, la participació massiva i a més, aquest any s’ha trencat la tradició i no ha plogut.

El model de Festa Major dissenyat fa uns anys, i que va comptar amb algunes reticències per part d’alguns ciutadans i partits polítics, ha esdevingut un encert. Participació de les entitats del poble, activitats gratuïtes i diferents espais en funció de l’activitat. Així hem tingut el recinte Firal i l’espai de concerts de gran format, més allunyat del centre perquè és el més sorollós, l’espai de la remodelada Plaça Pere Quart i la plaça Joan Abad, al centre, per a activitats i actes més íntims (sempre plenes de gent) i les actuacions al voltant del Centre Cultural i el Teatre-Auditori, un espai ja consolidat.

A més, el tradicional ball de confeti, els focs artificials, les activitats esportives (a destacar la cursa popular amb més de 800 inscrits) han ajudat a que aquesta Festa Major hagi estat un èxit, reconegut per tothom.

Moltes felicitats a totes les persones que ho han fet possible.

No hay comentarios: