Páginas vistas en total

viernes, 29 de agosto de 2008

I després de les vacances…La Festa Major!


Després de gaudir de les vacances d’estiu, els veïns i veïnes de Ripollet ens retrobem a la Festa Major. Aquest fet ens ajuda una mica a iniciar la normalitat del mes de setembre.

Si les vacances han de servir per a descansar i trencar la rutina quotidiana, jo les he gaudit, i és per això que, encara que sempre es facin curtes, et queda un bon record i una bona sensació. Per desgràcia, hi ha moltes persones que per diferents motius no les poden gaudir, o pitjor encara, persones que justament perden la vida en les vacances. Aquest any tenim exemples d’això a Espanya.

El retorn a la normalitat sempre és dur, i aquest any, amb las circumstàncies econòmiques que tenim, segurament encara més. Per tant, tindrem una tardor en què haurem de destinar els esforços a superar moltes circumstàncies adverses i centrar-nos en les qüestions més importants.

La Festa Major de Ripollet és un referent a nivell comarcal en la qual participa molta gent, del poble i de fora. Esperem que aquest any no sigui una excepció i els carrers s’omplin com sempre de gent que s’ho vol passar be, que vol gaudir dels actes i activitats que la comissió de la Festa Major ens ha preparat amb molt esforç i il·lusió.

A la pàgina web de l’Ajuntament podreu trobar tota la programació que des d’aquest divendres fins el proper dilluns hi ha prevista.

Resteu tots convidats.

No hay comentarios: