Vistas de página en total

martes, 16 de septiembre de 2008

Cap de setmana a Avrillé



Aquest llarg cap de setmana he compartit viatge amb la expedició de Ripollet a Avrillé, amb motiu del 15è aniversari de l’agermanament.
Ha estat un viatge llarg i esgotador, ja que Avrillé es troba a més de 1.000 km. de Ripollet, al nord-oest de França, però ha valgut la pena.
Tant la rebuda com l’hospitalitat amb que hem estat obsequiats han estat magnífiques. La expedició, (d’una cinquantena de persones) ha comptat amb membres del Comitè d’Agermanament de Ripollet, del Grup de Gegants de Ripollet i dels Grallers.
La trobada, organitzada pel comitè d’Agermanament d’Avrillé, ha comptat a més, amb les delegacions dels seus pobles agermanats d’Alemanya i Anglaterra, així com els convidats de Polònia.
Una vegada més, Ripollet ha marcat la diferència en tots els esdeveniments i els nostres Gegants han donat un toc de color, que per aquelles contrades no estan acostumats. Així ens ho han fet saber tant l’alcalde d’Avrillé com els membres del comitè d’Agermanament i les famílies que ens han acollir a les seves cases.
Potser els moments més emocionants dels actes programats han estat la inauguració de la avinguda de Ripollet (Ja hi posaré les fotos perquè són molt maques) i la porta d’Europa, en la qual hi ha un homenatge a tots els pobles agermanats amb Avrillé. L’eslògan ho diu tot: UNITS EN LA DIVERSITAT.

No hay comentarios: