Vistas de página en total

lunes, 8 de septiembre de 2008

La Consellera de Treball visita Ripollet


La Consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya Mª del Mar Serna va visitar Ripollet el passar dimecres. La visita s’emmarca dintre de la petició que es va fer des del Patronat Municipal d’Ocupació de visitar les seves instal·lacions.

A més, la consellera va despatxar amb els portaveus municipals i es va fer un repàs a la situació econòmica actual i de les empreses locals, així com a la situació laboral i l’increment de l’atur d’aquests darrers mesos.

En aquest sentit, també va visitar la Oficina de Treball de la Generalitat ubicada ala Rbla. Sant Jordi, on va mantenir una breu reunió amb la directora així com la salutació a tot el personal de l’OTG i l’INEM. La consellera va concretar una sèrie de mesures per a pal·liar aquesta situació a través de l’increment de personal de l’OTG que ajudi als aturats a fer l’itinerari laboral així com una major agilitat a l’hora de presentar les sol·licituds i les demandes d’ocupació.

També va visitar les dependències del Patronat Muncipal d’Ocupació al carrer Sant Sebastià (oficines, tallers, etc.) on va atendre als mitjans de comunicació, i per últim, abans de marxar va realitzar una visita a l’escola taller que està recuperant la Font de Can Mas, dintre del projecte aprovat per la Generalitat de Catalunya el passat mes de juny.

No hay comentarios: