Vistas de página en total

lunes, 28 de abril de 2008

Aparells de gimnàstica a l’aire lliure per a la Gent Gran



Aquest matí he assistit a l’estrena de l’aparell de gimnàstica per a la Gent Gran que hem incorporat al costat dels antics Pinetons.
Una monitora ens ha explicat el seu funcionament i moltes de les utilitats que pot tenir aquest aparell, dissenyat per a la Gent Gran, ja que els exercicis que es poden fer son de manteniment i sobretot per prevenir infermetats pròpies de la edat com l’artrosi.
L’acte ha contat amb un bon grapat de persones grans, que han rebut les explicacions amb molt d’interès. A Ripollet són moltes les persones que fan exercici sobretot caminant per les diferents rutes senyalitzades, i és per això que dintre del programa Ripollet per quatre camins hem incorporat aquest element, amb l’objectiu de fer petites zones d’estada amb aparells d’aquest tipus, bancs, fonts, etc.
Si aquesta experiència surt be, la idea és ampliar aquest servei a d’altres zones dels recorreguts.
Animo a totes les persones, especialment les més grans, a que utilitzin aquests aparells, ja que encara que pot semblar que els exercicis son simples, cal provar-los per adonar-se que tenen un efecte beneficiós per al nostre cos, sobretot després d’una caminada.



Entregat els premis dels Jocs Florals organitzats per les AAVV de Sant Andreu i Maragall.


Encara que ja fa uns dies, m’agradaria recordar que el passat dimecres, dia de Sant Jordi, la AV de Sant Andreu i Maragall van organitzar al Centre Cultural l’acte d’entrega dels premis dels II Jocs Florals. Més de 100 participants avalen un gran èxit de convocatòria i de fet, la sala d’actes estava plena de gom a gom.
Ho vaig dir a la meva intervenció i crec que és important ressaltar que em sento orgullós de ser l’alcalde d’un poble amb tanta gent treballant en pro del foment de la cultura, les arts i l’esport. Feia goig veure tanta gent jove, participant i rebent premis.
Felicitats a les dues associacions de veïns, enhorabona als guanyadors i guanyadores i animar a totes aquelles persones que tenen capacitat d’agafar llapis i paper per escriure poesia o simplement opinions i vivències, perquè participin l’any que ve.


fotos: ripollet.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

Això és molt true.I perdut el meu pes acaba de fer canvis en l'alimentació, tenint tots els vegetarians i de baixa en carbohidrats Això em va ajudar molt i li suggereixo a tots