Vistas de página en total

lunes, 7 de abril de 2008

Cap de setmana intens i ple d’activitats

Aquest cap de setmana, a més de gaudir d’un temps primaveral, ha estat intens i ple d’activitats a Ripollet.

El dissabte a la nit es va celebrar el tradicional sopar de Mans Unides al Centre Parroquial de Ripollet, amb una gran assistència de veïns i veïnes, com sempre. Fa anys que assisteixo a aquest sopar i la veritat, és molt agradable. Molta gent i molts comerços col·laboren desinteressadament fent aportacions en forma de regals, altres fent els entrepans i les truites de patates per al sopar i la resta, amb el preu de la entrada i del bingo posterior. Si a més, tot això serveix per a realitzar un projecte solidari, encara és més gran la satisfacció. Aquest any, els diners recaptats a Ripollet i altres municipis del voltant, aniran a la construcció d’una escola a un poble de la India. Us animo a que participeu l’any que ve. Us agradarà.

Ahir al llarg del matí es va inaugurar la remodelació del parc Ferran Ferré. La veritat és que el dia acompanyava, però hi va haver-hi una gentada. Una zona verda remodelada per tal de fer-la més atractiva, accessible i còmoda. Amb l’ajuda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona hem aconseguit un projecte que compleix amb totes les expectatives i requisits plantejats. Tal i com vaig dir en el meu parlament, l’ajuntament es cuidarà de mantenir-lo i netejar-lo, però els veïns han de respectar-lo com si fos el pati de casa seva. Val la pena.

Per últim, ahir a la tarda, es va celebrar al Teatre-Auditori l’acte de cloenda del 6è concurs de teatre amateur Valentí Velilla. Una gran resposta a aquesta cita bianual, ja que s’han presentat 28 companyies d’arreu de Catalunya, de les quals han estat seleccionades 6 per a la final, amb un alt nivell d’interpretació.

Ens sentim orgullosos que Ripollet sigui un punt de referència en el foment de les arts escèniques, i segur que el nostre amic Valentí Velilla se sentiria igualment orgullós al veure que tots els seus esforços en promocionar aquest art han tingut continuïtat.

Enhorabona a tots el guanyadors, especialment a la companyia local Amics del Teatre que es van portar el segon premi, a més d’un altre d’interpretació individual i a la millor història. Esperem que d’aquí a dos anys es tornin a presentar totes aquestes companyies i es puguin incorporar de noves. Seria un bon senyal.

No hay comentarios: