Vistas de página en total

jueves, 3 de mayo de 2007

Aprovació del programa electoral

Ahir a la tarda els i les socialistes de Ripollet vam aprovar el nostre programa electoral. En el transcurs de l’Assemblea convocada a l’efecte, vaig explicar en nom de la Comissió redactora del programa, el procès d’elaboració i el contingut del mateix.


El programa electoral que presentem des del PSC és un programa profundament ambiciós, fruit del treball intens de la Comissió redactora del programa que ha treballat de valent per tal de presentar davant els ripolletencs i ripolletenques un programa pensat per millorar la qualitat de vida de les persones des d’un punt de vista realista, amb propostes assumibles i a la vegada ambiciosses.


Alhora, el programa socialista és un reflexe de les necessitats i els reptes del Ripollet d’avui gràcies a les propostes que ens han arribat desprès d’haver-nos reunit amb entitats culturals, juvenils, esportives, associacions de veïns, agents socials, les propostes arribades a travès dels militants i simpatitzants socialistes, i també les arribades a travès de la pàgina web www.juanparralejo.com.

2 comentarios:

Carlos Giménez dijo...

Aprovació va con V...

Carlos Giménez dijo...

Aprovació va con V...