Vistas de página en total

jueves, 10 de mayo de 2007

El Centre Ocupacional per a discapacitats de Ripollet entra en funcionament


Aquest matí, amb l’assistència de la consellera d’Acció Civica i Ciutadania Carme Capdevila, del President del Grup Catalonia, així com dels treballadors i monitors del centre, hem inaugurat el Cente Ocupacional per a discapacitats de Ripollet.
L’edifici, que consta de tres plantes, reuneix les condicions idonees perquè els treballadors puguin desenvolupar la seva feina en les millors condicions. A la meva intervenció he volgut ressaltar que avui s’ha fet realitat un somni. Quan les diferents administracions ens posem d’acord en un projecte, és evident que és més fàcil fer-lo realitat. En aquest cas, la Generalitat ha participat econòmicament en la construcció i l’Ajuntament amb la cessió dels terrenys. Crec que és el que correspon, altra cosa no s’entendria. El que sí és cert, és que aquest projecte l’hem fet nostre des del primer moment, amb entusiasme. I això si que ens diferencia d’altres que potser no ho tenen tan clar.
A partir d’ara, els 34 treballadors i treballadores discapacitats de Ripollet no hauran d’anar a Cerdanyola, perquè tenen el seu centre a Ripollet.
Personalment estic molt content i orgullós, i espero que el centre sigui un model de gestió.

No hay comentarios: