Vistas de página en total

lunes, 23 de abril de 2007

Emotiva presentació de candidatura a un Pavelló ple de gom a gom


El passat dissabte vam presentar davant 400 persones que omplien la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports la nostra candidatura. Entre els presents es trobaven l’Alcalde de Barcelona Jordi Hereu, la diputada al Congrès dels Diputats Isabel López, el Secretari de Formació de l’Executiva Nacional del PSC Josep Maria Sala, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès Anna del Frago, l’alcaldable socialista de Cerdanyola del Vallès Antonio Cardenas, el vice-secretari general de l’UGT de Catalunya Frederic Nonell; numbrossos representants d’entitas i associacions de veïns, simpatitzants i militants socialistes, i ciutadans i ciutadanes en general que van voler acompanyar-nos per recolzar la nova candidatura.

Després del sopar va tenir lloc l’acte polític que va estar presentat per la nostra Primera secretària i número 2 de la candidatura Rosa Martín. En primer lloc va intervenir Jordi Hereu, que va destacar la figura de Juan Parralejo, un amic seu al qual el considera una persona honesta, treballadora i compromesa amb els projectes de la seva ciutat. Segons Hereu, gràcies a alcaldes com Juan Parralejo i el seu equip Ripollet ha esdevingut una ciutat de primera amb serveis propis d’una gran ciutat però amb la identitat d’un poble.

A continuació es va donar pas a la projecció d’un video titulat “Ripollet, una ciutat amb esperit de poble” on podem veure gairebé tots els racons de Ripollet, els quals plasmen la transformació i el creixement que la nostra vila ha viscut gràcies als governs socialistes. Aquest video es podrà veure properament a la nostra web http://www.juanparralejo.com/.

Finalment va intervenir el nostre candidat Juan Parralejo, que es trobava molt emocionat al veure a tants amics i amigues que s’aplegaven per donar suport a la candidatura socialista. Durant la intervenció va fer un repàs a la fructífera legislatura que ara acaba, amb projectes ja empressos com l’arribada del tren a Ripollet, la construcció d’habitatge públic, la remodelació de la Plaça Pere Quart, la construcció d’equipaments com el Centre Integral per a la Gent Gran, el nou CAP, el nou CEIP, l’escola bressol o el centre de salut mental. També va desgranar alguns punts del nostre programa com la reurbanització dels carrers Pizarro i Padró, l’accessibilitat de les nostres voreres i els nostres edificis, la remodelació dels nostres parcs, un pla local d’aparcaments amb més aparcament a Maragall, Can Mas o Rizal, el pla director del poliesportiu ja iniciat, la recuperació del riu Ripoll. També va anunciar diverses polítiques que afavoreixen la cohesió social com el manteniment d’espais públics de qualitat, la posada en marxa del pla de convivència, la continuació dels programes per afavorir la integració dels nousvinguts com el pla educatiu d’entorn, contiunuar recuperant el nostre patrimoni i la nostra història local, etc. Per últim va presentar als integrants de la llista electoral un per un, una candidatura que el nostre candidat va definir com a coctel guanyador al ser paritaria, jove, amb una mitjana d’edat de 38 anys i amb experiència. També va destacar que aquesta candidatura és sense cap dubte la millor que es pot presentar per Ripollet.

No hay comentarios: