Vistas de página en total

lunes, 7 de mayo de 2007

Un cap de setmana molt intens

Aquest cap de setmana ha estat molt intens en activitats de pre-campanya i actes oficials. He assistit a dos presentacions de candidatures a Palau Solità i Plegamans i Sabadell, he presidit els actes de descoberta del monument homenatge a Joan Abad, he compartit la festa del concurs de dibuix de la AV Can Mas i he assistit a La Garriga a la III Trobada de catifaires de Catalunya, acompanyant l’associació de Ripollet i agafant el relleu, ja que l’any que ve serà Ripollet la ciutat organitzadora. A més, eleccions a França.

Suport a les candidatures de Palau Solità i Plegamans i Sabadell

Les dos presentacions han estat un gran èxit. Vull felicitar a la Teresa Padròs, alcaldessa i candidata a Palau i a Manuel Bustos, alcalde i candidat a Sabadell per l’organització dels seus actes. És una tònica general que en aquesta precampanya, els actes del PSC estan tenint una excel·lent resposta i un bon ambient per part dels veïns i veïnes. Aquests no han estat una excepció. Els desitjo molt èxits.

Plaça Joan Abad

El dissabte a la tarda, juntament amb la família de Joan Abad, varen descobrir la placa que dona nom a la plaça Joan Abad. Va ser un acte en el qual van participar el club de patinatge de Ripollet, l’agrupació Ripollet Sardanista i els trabucaires de Ripollet, a més de representants d’entitats i associacions del poble i dels molts veïns i veïnes.

L’acte va ser molt emotiu, i tot i la pluja, el programa es va fer tal i com estava previst.


Festa de Can Mas

Un any més, l’associació de veïns del barri de Can Mas va fer la seva festa al parc Primer de Maig. Més de 900 escolars van participar en el concurs de dibuix, una xifra que supera totes les previsions.

Va ser un matí de festa, amb jocs, inflables i la col·laboració de les mares, pares i mestres de l’escola El Martinet, que com ja és habitual participen en tots els esdeveniments del barri, cosa que els hi vull agraïr.

III Trobada de catifaires a La Garriga

Per últim vaig compartir jornada i dinar amb els veïns i veïnes de l’associació de catifaires de Ripollet que van participar en la trobada de La Garriga. Una gent estupenda i que han agafat el repte d’organitzar la trobada de l’any que ve a Ripollet. Saben que compten amb el meu suport i el del consistori perquè la trobada de Ripollet sigui la millor de les que s’han fet fins ara.

fotos: ripollet.cat

No hay comentarios: