Vistas de página en total

viernes, 4 de marzo de 2011

Segona edició del “Digue’ns la Teva”



Ahir va tenir lloc a l’antic edifici de la Creu Roja la segona jornada del cicle “Digue’ns la Teva” que ha encetat el PSC de Ripollet per tal de mantenir un contacte directe amb les nostres entitats, debatre sobre els temes que els preocupa i recavar les seves aportacions, les seves preocupacions i les seves propostes.

L’acte va estar moderat per la Maria del Mar Viera, regidora de Educació i Polítiques d’Igualtat i el ponent va ser el Francesc Osan, President de l’entitat Barcelona Acció solidària. El debat va ser tot un èxit, tan en participació (van participar totes les entitats convidades) com per les propostes, que recollirem al nostre programa electoral.

Entitats participants: Mans Unides, Lluita contra el Càncer, Creu Roja, Càrites, Fundació Catalònia, Aspasur, Grup de Treball Sant Martí, Espai Vital, Casal d’Avis, Entitat Ripollet Fibromiàlgia i Fatiga Crònica i Parkinson Catalunya.


Reunió amb el conseller de Salut pel tema del’hospital Ernest Lluch

El passat dimarts dia 1 de març, lesalcaldesses de Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac i jo mateix varem assistir a una reunió amb el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya Boi Ruiz per tractar sobre la construcció de l’hospital Ernest Lluch.

La reunió la vam demanar des de els Ajuntaments després de les declaracions del conseller anunciant la paralització de les inversions en equipaments sanitaris.

El conseller ens va traslladar que degut a la situació financera que travessa la Generalitat, s’han paralitzat totes les inversions (a excepció d’aquelles que estan en marxa) de tots els departaments. Depenent del tancament pressupostari i el dèficit acumulat a l’any 2010, el proper any es podrà començar a parlar d’inversions. Tot i així, el conseller ens va traslladar que l’hospital Ernest Lluch es construirà perquè és un equipament prioritari pel departament i està inclòs dintre de la reorganització sanitària i la cartera de serveis que està treballant la conselleria.

Una decisió que afectarà negativament a milers d’usuaris que ara han de traslladar-se a l’hospital Taulí i que la construcció de l’hospital Ernest Lluch alleujaria. És una llàstima que la crisi pugui afectar als serveis bàsics de les persones com és la sanitat. Una qüestió de prioritats, i pel que sembla, aquesta no ho és pel govern de CiU.

No hay comentarios: