Vistas de página en total

sábado, 26 de marzo de 2011

Digue’ns la teva amb les entitats culturals


Dijous passat va tenir lloc la 4a edició de la campanya del Digue’ns la teva que porta a terme l’Agrupació local del PSC. En aquesta ocasió van ser les entitats culturals les convocades.

Van assistir 16 entitats representatives del mon cultural de la vila, les quals ens van expressar les seves inquietuds i propostes per millorar els equipaments culturals, la gestió i les relacions entre elles.

En aquests moments de crisi, l’activitat cultural, la majoria portada a terme per les pròpies entitats, és imprescindible per tal de mantenir la cohesió social i afavorir la integració. Així ho entenem, i en aquesta línia farem les nostres propostes programàtiques.

Entitats participants: Grup de teatre La Careta, Alegrias del Sur, CRAC, Dones per la Igualtat, Centre Aragonés, Amics del Ball, Comité d’agermanament de Caniles, Aula d’Extensió Universitària, Peña La Macarena, Ripollet Cultura i Tradició, Corpus Ripollet, Ripollet Country, Ripollet sardanista, Acció fotogràfica, Colla de Gitanes i ALII.

No hay comentarios: