Páginas vistas en total

jueves, 24 de marzo de 2011

La UAB acull una jornada sobre l’eix econòmic de la B-30La Universitat Autònoma de Barcelona va acollir ahir una jornada sobre la importància económica de l’eix de la B-30.

Des de finals de gener, un total de 20 municipis, de l’entorn de la B-30 estem treballant per tal de potenciar aquests eix com a zona estratègica industrial, de formació i de coneixement. La jornada d’ahir, amb les conferències dels professors Josep Maria Carreras, Joan Trullen i Jordi Marquet, va evidenciar, amb dades, que aquest espai, no solament és el més fort econòmicament de Catalunya i de l’Estat, sinó que a nivell d’implantació industrial és el primer d’Europa i un dels més potents del mon ( per sobre de la zona nord-americana de Detroit).

Una gran oportunitat per sortir de la crisi. Tots estem d’acord que aquest potencial ha de servir per liderar la sortida de la crisi de Catalunya i Espanya, tenint les exportacions com a element fonamental.

A més, el valor afegit de disposar d’espais de primer nivell d’investigació i formació (5 universitats al territori, parcs tecnològics, Sincrotró Alba, etc...) fan encara més atractiva la inversió i el desenvolupament.

En aquest cas, Ripollet està on ha d’estar.

-

No hay comentarios: