Vistas de página en total

lunes, 18 de enero de 2010

Les guanyadores del sorteig de la UBR fan les seves compres el dissabte


Dissabte passat, les tres guanyadores del sorteig de la Unió de Botiguers de Ripollet, consistent en premis de 3.000 euros, van realitzar les seves compres a les botigues de la UBR de Ripollet.

Ho van fer, com és tradició, en un mitjà de transport que va cridar l’atenció dels veïns i veïnes. En aquest cas, en dos cotxes espectaculars que van recórrer el poble, acompanyant les afortunades.

Uns manera intel·ligent de promocionar el nostre comerç local, i que fa que la UBR amb les 11 edicions, sigui una de les primeres en organitzar campanyes nadalenques d’aquest tipus.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

sr alcalde no se como dirigirme a usted por eso lo hago desde aqui vaya usted un dia con un niño con fiebre a la consulta del medico y que le digan que no tienen hora ni para urgencias que si se espera 3 horas igual lo visitan.es muy triste

Juan Parralejo dijo...

Sr./Sra. anónimo/a:
Para dirigirse a mi es muy sencillo y tiene varias opciones: a través de una instancia, llamando a alcaldía y concertar una entrevista (935046020, o bien enviando un correo electrónico a mi dirección: jparralejo@ripollet.cat.
Un saludo