Vistas de página en total

viernes, 22 de enero de 2010

Tot a punt per als Tres Tombs de diumenge


El diumenge Ripollet gaudirà de la 117à edició de la passada dels Tres Tombs. Una festa centenària declarada FESTA LOCAL D’INTERÈS TURÍSTIC.

Des de les 7 del matí, amb la despertada al poble, tot un seguit d’activitats organitzades per la Comissió de Sant Antoni, s’oferiran al poble de Ripollet com ja és tradicional.

El punt culminant de la festa serà la passejada a les 12’00 h. amb el tradicional lluïment de cavalls, carrosses i d’altres carros. Els més petits, també gaudiran de la llaçada de caramells. A més, aquest any s’incorpora la novetat del MENÚ DEL TRAGINER, que s’oferirà als diferents restaurants del poble, així com el MERCAT DE PAGÉS amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme.

Molta sort i bona feina per a tota la Comissió i en especial, pel banderer Senyor Manel Verdaguer i Coll i esperem que no plogui tal i com anuncien els pronòstic. Segur que contarem amb l’ajuda del Sant.

1 comentario:

Francesc dijo...

Jo vaig estar amb la meva familia a la plaça del mercat vell. El que mes em va agradar va ser la cara d'emoció que portava el Banderer, se l'hi veia que duia la bandera amb tot l'orgull.
El que menys, va ser que a l'hora de la ovació al jinet de 80 anys, i amb totes les vegades que havia sortit als tres toms com deia i tots els anys que porta a Catalunya, no digués ni una sola paraula en català. Després arreu ens diuen als catalans que som uns separatistes. Visca la festa de Sant Antoni, Visca Ripollet que es el nostre poble, i Visca Catalunya que es la nostra terra.
Salut Sr.Alcalde.
Francesc