Vistas de página en total

viernes, 15 de enero de 2010

Inaugurat el nou CAP La Farigola


Ahir al migdia, la Consellera de Salut Marina Geli va inaugurar el bou CAP La Farigola, que dona servei a usuaris de Cerdanyola i de Ripollet, concretament del barri de Can Tiana.

En total, més de 13.000 usuaris, dels quals, més de 6.000 de Ripollet, utilitzen des de fa uns mesos els serveis d’Assistència Primària. Un equipament modern, i que arquitectònicament, els arquitectes li han tret totes les possibilitats, aconseguint un espai lluminós i funcional.

Juntament amb l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, la companya Carme Carmona, i d’altres convidats (responsables sanitaris, regidors i regidores, veïns i veïnes, etc...) varem fer una visita a les noves instal·lacions.

Tal i com vaig comentar al meu parlament, ara fa sis anys, des de la Conselleria es va apostar per dotar de nous equipaments els nostres municipis, i ara comencem a veure els resultats: nou CAP La Farigola, abans de l’estiu es posarà en marxa el nou CAP de Ripollet i s’estan acomplint els plaços del projecte del nou Hospital Ernest Lluch, que acabarà de completar el nostre mapa sanitari.

Per altra banda, des de dilluns s’està procedint a arreglar l’aparcament del CAP d’especialistes (Ripollet-Cerdanyola). Un projecte llargament reivindicat pels veïns i els Ajuntaments, que per fi obté resposta satisfactòria.

foto: ripollet.cat

No hay comentarios: