Vistas de página en total

martes, 22 de septiembre de 2009

2n Festival Line Dance Ripollet


El diumenge passat Ripollet va acollir el 2n Festival Line Dance organitzat per l’entitat local Ripollet Country, amb un gran èxit de participants i de públic.

Vaig tenir l’oportunitat de gaudir amb la diversitat de balls i coreografies, interpretats per grups de Ripollet i d’altres vinguts de la resta de Catalunya, fins i tot de les terres de l’Ebre. Des de fa temps, un grup de persones de Ripollet, amb molta il·lusió, amb moltes ganes, treballant entorn l’entitat Ripollet Country, ens obsequia amb les seves actuacions i ens convida a participar i aprendre a ballar. Això ha propiciat que moltes persones s’hagin apropat, i cada vegada són més els que a través de cursets i amb l’estímul del Francesc i companyia col·laboren i participen.

Els tenim a la Festa Major, a la Festa del Avis, en actuacions dintre dels actes programats amb els nostres pobles agermanats, etc... Sempre estan disposats a col·laborar i això és d’agrair.

Moltes felicitats i enhorabona a tots/tes els que han participat en la organització del festival de diumenge. Tot un èxit.

No hay comentarios: