Vistas de página en total

martes, 23 de diciembre de 2008

D’excursió amb el Casal d’Avis de Ripollet




Un any més he acompanyat, juntament amb les regidores Maria Lladó i Rosa Espàrrach, als membres del Casal d’Avis de Ripollet a la tradicional excursió de final d’any. La ciutat escollida enguany ha estat Lloret de Mar, que ens ha acollit amb un dia de sol que ha permès poder passejar i anar de compres a les 350 persones de l’expedició.
Ha estat la primera excursió organitzada per la nova junta, i ha estat una bona prova de foc. Ressaltar potser, les mostres d’estima envers la meva persona, que em fa sentir-me molt orgullós d’haver compartit amb ells aquest dia. La majoria son persones que no han tingut una vida fàcil però que saben apreciar tot allò que han aconseguit amb molt d’esforç, i que realment són feliços, potser més que d’altres que ho tenen tot. Tot un exemple.

A més, també he compartit aquest cap de setmana el sopar d’hivern amb els Amics del Ball. Una entitat que va a més, no solament en l’augment constant de nombre de socis sinó en la quantitat d’activitats que organitza i la seva implicació en el teixit associatiu local. Cada vegada és més urgent trobar un espai digne per a que puguin desenvolupar la seva activitat. Estem treballant algunes propostes per tal de solucionar definitivament aquestes mancances.

Per acabar-ho d’arrodonir, el diumenge vam celebrar la Festa Anyal del Avis al Pavelló municipal. Més de 4.500 persones grans es van apropar al pavelló per gaudir de les activitats organitzades per la regidoria de Serveis Socials. Activitats que van comptar amb la col•laboració de diferents entitats locals, que ho van fer de manera desinteressada: Coral Los Estupendos, Alegrias del Sur, Colla de Gitanes, Ripollet Country i el cuadro Andaluz de Ripollet, a més de l’ajuda especial de la Creu Roja.

Com veieu, un cap de setmana ben mogut.

No hay comentarios: