Vistas de página en total

domingo, 10 de mayo de 2009

Els valors d’Iniesta


En aquests moments, molts coincidiran amb mi en què Andrés Iniesta és un dels millors jugadors de futbol del món. Alguns aficionats ja ho sabíem des de fa temps, d’altres, ho han descobert fa poc, en aquest final de temporada fantàstic que el noi de Fuentealbilla està fent.
Sense dubte, Iniesta és un valor, pel Barça i pel futbol.
Però a mi, el que més m’agrada d’ell és la seva senzillesa, la seva manera de ser, la seva humilitat i la seva honestedat Tot un exemple per a tota una generació. Un noi, en el qual, el seu físic (no la seva condició física) no és el més important (a tots en fa una certa gràcia aquesta pell tan blanca, i per altra banda, tan natural), un jove que no fa res per cridar l’atenció, ni extravagàncies de cap tipus, que viu a casa dels seus pares, que és la elegància personificada quan està dintre del camp de futbol i que a més, fa un joc net i no protesta ni es mostra agressiu quan li fan faltes (per cert, moltes).
Iniesta és l’antiimatge que diria un publicitari, però en canvi, és el que ven més samarretes després de Messi i Xavi. Totes aquestes característiques son les que confereixen a Iniesta una personalitat especial. És com el nostre veí o amic, el sentim proper i a l’abast, transmet bondat. Tot un exemple per a estrelles i galàctics.
Que ens serveixi com a mostra per aprendre a valorar el que realment és important, i estic segur que quan l’Iniesta és aplaudit a qualsevol camp, a més del seu futbol, la gent valora que és una bona persona.
Cap jugador del Barça es mereixia més que Iniesta marcar el gol de la classificació per a la final de Roma, per tot el que és i per tot el que representa.

No hay comentarios: