Vistas de página en total

domingo, 24 de mayo de 2009

Acte a Sabadell amb Maria Badia


Badia: “Ens demanen que ho arreglem tot, perquè els socialistes som els únics que ho sabem fer”

Aquest matí he assistit a Sabadell a l’acte central de la nostra comarca de les eleccions europees. Hem comptat amb la intervenció de l’alcalde de Sabadell Manuel Bustos i de la cap de llista per Catalunya Maria Badia.

Reconforta que algú parli d’Europa en aquesta campanya, i la nostra candidata Maria Badia ho ha fet, i a més, ho ha fet des de la seva perspectiva i experiència al Parlament Europeu. Ens ha explicat de la importància d’un parlament que legisla sobre qüestions que ens afecten a la nostra vida quotidiana, i justament per això, és necessari en aquests temps de crisi que sigui un govern d’esquerres que tingui majoria. El Grup Popular Europeu te majoria en aquests moments i pot revalidar-la si l’esquerra no reacciona.

Ens hi juguem les qüestions socials, de medi ambient o del drets a les persones. El Grup Socialista Europeu pot guanyar aquestes eleccions si majoritàriament anem a votar el proper dia 7 de juny.

Però el més greu de tot és que la majoria de partits afronten aquestes eleccions com si fossin per canviar governs d’Espanya o de Catalunya, sense que el motiu real de les eleccions els hi importi el més mínim. És una llàstima perquè Europa s’ho mereix.

Maria Badia dona la talla, per la seva experiència i per la seva capacitat.

http://www.youtube.com/watch?v=Zn_Ga3hlQ_M&feature=channel_page

No hay comentarios: