Vistas de página en total

miércoles, 8 de junio de 2011

Darrer Ple del mandat


Dilluns passat l’Ajuntament de Ripollet va celebrar el darrer Ple del mandat. Un Ple carregat d’emocions, on es van acomiadar set regidors i una regidora, que no continuaran el proper mandat: Pere Calviño i Francisco Jiménez del PP; Jordi Martínez, Jacint Padró i José Luís Muñoz del CpR; Alberto Castro, Antoni Francolí i Rosa Espàrrach del PSC.

Gràcies a tots ells per la seva dedicació i el seu treball per millorar Ripollet. Especialment els regidors i la regidora del PSC que han compartit govern i per tant, hem compartit moments i decisions importants. Espero que els hi vagi be i que guardin un bon record pel seu pas per l’ajuntament.

És cert que els que decidim dedicar part del nostre temps a la política municipal, ho fem sense que ningú ens obligui i sense esperar res a canvi. Però també és veritat que no tothom està disposat a fer-ho, i crec que totes aquestes persones es mereixen un respecte i un agraïment per la seva dedicació.

Al marge de les divergències polítiques, ens uneix a tots el nostre compromís amb Ripollet i la il·lusió d’aconseguir que el nostre poble millori dia a dia.

No hay comentarios: