Vistas de página en total

jueves, 10 de febrero de 2011

La comissió municipalista de Catalunya es reuneix amb el President Artur Mas


El passat dimarts, la Comissió Municipalista de Catalunya, a la qual pertanyo, es va reunir amb el President de la Generalitat Artur Mas. En el marc d’una reunió cordial, li vam fer entrega d’un document on s’exposa les diferents problemàtiques que tenim els ajuntaments, agreujades per l’efecte de la crisi. Tot i ser conscients de la situació difícil de les finances de la Generalitat, que sembla ser que obligarà a fer retallades pressupostàries, li varem traslladar la necessitat de què aquestes retallades no afectin als programes d’ajudes socials, ja que posarien en perill la cohesió social.

Per altra banda, el President va ser receptiu a algunes propostes municipalistas, que no comporten despesa econòmica però que poden ajudar a pal·liar problemes econòmics i ajudar a generar activitat econòmica (eliminar traves burocràtiques per l’establiment d’empreses, derogació de la llei d’animals domèstics, recolzament davant el govern de Madrid per eliminar la prohibició d’endeutament dels Ajuntaments, etc...)

També li vam demanar que es prioritzin les inversions en els equipaments sanitaris i educatius. Confiem què qualsevol norma o llei que afecti als Ajuntaments es pugui consensuar abans amb els representants de les entitats municipalistes.

No hay comentarios: