Vistas de página en total

lunes, 21 de febrero de 2011

Èxit de la Primera edició dels Premis 10 de l’esport local a Ripollet




Divendres passat, el Teatre-Auditori va acollir l’acte solemne de l’entrega de premis als millors esportistes masculins i femenins de 2010, millor entitat, millor equip i dos reconeixements especials: a Pedro Sarrion per la contribució al foment de l’esport base a Ripollet i a Joan Creus per la seva dilatada i reconeguda carrera com a jugador de bàsquet.

Un acte emotiu, que va aplegar a moltes persones vinculades a l’esport local, els quals van gaudir d’una perfecta organització, fruit del treball de moltes persones, especialment del PAME. Felicitats a tots ells.

El gimnàs Bun Kay va ser l’encarregat de amenitzar algunes estones entre premi i premi, amb unes esplèndides coreografies. Segur que el jurat no ho va tenir fàcil per escollir els millors entre els millors, felicitats també per la seva feina.

Sempre dic, que invertir en esport és una bona manera d’invertir, no solament pel que representa en salut física i mental, sinó pels valors que representa.

Espero que aquesta primera edició tingui continuïtat, perquè l’esport local s’ho mereix.

El CF Ripollet guanya al Mollet per 5-2 en un bonic partit

Seguint amb esport local, ahir vaig assistir al partit entre el Ripollet i el Mollet, de la categoria de Preferent. Un gran partit, que els visitants van aconseguir empatar (2-2) però que el Ripollet va demostrar perquè lidera la classificació.

Amb aquesta plantilla i l’estil de joc que ha imposat l’entrenador, estic convençut que l’any que ve jugarem a Primera Divisió Catalana.

Dinar amb les juntes de les Associacions de Veïns

Per arrodonir el diumenge, després del partit de futbol, vaig dinar amb les juntes i les seves parelles de les AAVV de Can Clos, Maragall i Can Mas. Una cinquantena de persones amb ganes de passar-s’ho be, que com sempre, m’acullen amb molta estima, la qual cosa, els hi agraeixo.

No hay comentarios: