Vistas de página en total

lunes, 29 de noviembre de 2010

Avui comença una nova etapa pel socialisme català


Els resultats de les eleccions d’ahir al Parlament de Catalunya dona una amplia majoria a CiU. Els ciutadans i ciutadanes de Catalunya han votat clarament per un canvi de govern.

Tal i com va comentar ahir a la nit el President Montilla, cal felicitar CiU per la seva victòria i desitjar al futur President Artur Mas que sàpiga administrar aquesta victòria per tal de solucionar els problemes que té el nostre país.

Montilla també va anunciar que no es presentarà per a Primer Secretari del PSC al proper congrés, el que obre la porta a una nova etapa en el socialisme català.

Haurem de tornar a engrescar i il·lusionar la ciutadania amb noves propostes, sense renunciar als nostres ideals. Tot un repte, que el PSC ja ha encarat en més d’una ocasió.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina opinió te sobre el tema de donar una nova imatge al partit on les noves generacions aportin nous aires?
Penso que la decisió del Sr. Montilla es encertada i valenta ara esperem que el partit no s’enfonsi realment com el Titànic.

**

Juan Parralejo dijo...

També crec que la decisio del President Montilla ha estat encertada. El partit segur que no s'enfonsarà. Hem passat moments difícils i sempre els hem superat.
Aprofitem aquests moments per debatre i reflexionar sobre els problemes de la nostra societat i treballem per donar resposta.