Vistas de página en total

domingo, 14 de noviembre de 2010

Acto electoral de Montilla y Jáuregui en Sabadell


El Pabellón Sur de Sabadell acogió este acto de campaña, al cual asistimos un numeroso grupo de vecinos de Ripollet. Lleno absoluto y muy buen ambiente.

Montilla volvió a reclamar claridad en las propuestas de la derecha y que se haga pública esa “agenda oculta”. Ramón Jáuregui reivindicó el espíritu de sacrificio que teníamos hace unos años, para salir fortalecidos de la crisis.

Estoy convencido de que la campaña servirá para que al final, las encuestas sean sólo eso, encuestas. Como dice Montilla, todo es posible.

6 comentarios:

Rubén dijo...

Lo mejor que puede pasar ahora mismo a Catalunya es que CIU vuelva a la Generalitat y el PSC quede relegado al ostracismo, a ver si mejora la cosa porque como sigan como hasta ahora....

En vez de celebrar mítines deberían estar detrás de un escritorio arreglando desaguisados.

Mientras están de mítines, los adjudicatarios de las VPO de Ripollet, a escasos 15 días de firmar, no sabemos cuando vamos a recibir las ayudas de la Generalitat (que tenemos por escrito) y ya se habla de meses para cobrarlas y dependemos de ellas para poder completar el dinero de la entrada !!!!!!

A eso sumemos que el elevadísimo precio de estos pisos hace que parejas jóvenes aún estén pendientes ( a menos de 15 días de la firma ) de que el banco les conceda la hipoteca.

Los que aguantamos de momento, nos encontramos con que los gastos de gestión han pasado de 900 euros a 1600 en el mejor de los casos, hasta 3500 en caso de tener que aportar avales (increible !)

Por no decir que el diferencial es abusivo (permitido por el gobierno, evidentemente) y hay tal descoordinación entre la Generalitat, el IMPSOL y el BBVA que cada pocos días nos dan información contradictoria sobre las hipotecas, los gastos, las ayudas, etc...

¿Es para renunciar o no? Pues mire, es para pensárselo, porque esto es tomar el pelo a los jóvenes. Y aún estamos a tiempo.

Le corresponde a Vd. como alcalde, interceder por nosotros y pedir explicaciones. ¿Se han informado de la marcha del proceso? ¿De los problemas que tenemos a pocos días de firmar las hipotecas? Son sus VPO.

Juan Parralejo dijo...

Rubén,
¿Cómo es posible que hagas este comentario si has renunciado al piso?
¿a quien quieres engañar?
Uno de tus comentarios:
Rubén el Vie Nov 12, 2010 4:29 pm
Albert, no t'ho dic pas de mal rotllo, però és que ara ja feu tard. Les protestes havien de ser abans, ara només et faràs mala sang. Per això dic que ara l'única forma d'expressar l'inconformitat davant a aquesta situació és renunciant al pis. No parlo pas per parlar, jo ho he fet (per aquest i per altres motius).

I respecte a la pregunta que van formular els del COP, és una mica absurda. No perquè no tingui lògica, sino perquè ja fa temps que és evident que l'ajuntament s'ha mullat ben poquet amb aquest tema, per no dir que ha fet el contrari a ajudar-nos. Si cobres 10 milions d'euros pels terrenys de les dues promocions d'HPO, quan només vas pagar 1,2 milions (amb l'IPC sumat per tenir el preu actual), és evident que aquests 8,8 milions de beneficis (més IVA) els estàs carregant als adjudicataris. Si l'ajuntament haguès renunciat als beneficis, ara podrien reclamar a l'IMPSOL que rebaixessin el preu (i per tant, rebaixar el benefici de l'IMPSOL), però amb la queixalada que han fomut, el primer que dirà l'IMPSOL és que ells no renunciaran si no ho va fer l'ajuntament.

Resumint, la pregunta del COP és només amb intencions polítiques, perquè la gent no se n'oblidi i li passi factura al Parralejo. Tampoc no vull treure mèrit al COP, que sigui per interés real o polític, és l'única formació política del municipi que ha fet (FETS, no paraules) alguna cosa per intentar ajudar-nos, com per exemple queixar-se al síndic de greuges.


Rubén

Si algún día quieres hablar conmigo de estos temas, estoy a tu disposición. Ya se lo comenté a tu padre.

Rubén C.M. dijo...

Alcalde... no soy ese Rubén, creo que es de justicia aclararlo.

¿Va a hacer algo al respecto con el tema de las VPO?

Marta Llop dijo...

Ep ! No ha dit CAP memtida , els que estem amb els pisos les estén passant malament aquests dies Per tot lo que ha dit el noi.

Per necessitar avals ens pujen els gastos a 3400 euros a 10 dies de hipotecar-nos. 3400 no son 900 que ens van dir fa dos mesos. A mes no tenim plaç Per rebre les ajudes.

Jo haig de demanar un prestec adicional per poder pagar els gastos !!

Truqui a l' impsol o al BBVA i pregunti. Faci alguna cosa, quina mena de protección oficial es aquesta?

Juan Parralejo dijo...

Ruben C.M.
Sigues sin identificarte, y no entiendo el motivo, porque yo estoy bien identificado.
En las listas publicadas de la primera promoción de VPO no figura ningún Rubén C.M. Por lo que tus comentarios me huelen un poco a montaje.
No obstante, te digo que desde el Ayuntamiento seguiremos intentando promover suelo para construir VPO de régimen general (el más barato).
Ese es nuestro cometido desde que se disolvió por unanimidad de todos los partidos la empresa Ripollet Invest. Creimos que el Ayuntamiento no ha de asumir construcción ni gestión (para eso están las empresas públicas como INCASOL, IMPSOL, o cooperativas de CCOO, UGT, USO, ...

Juan Parralejo dijo...

Marta Llop,
És curiós, però tampoc hi ha cap adjudicatari de la primera fase amb aquest nom. És possible que siguis parella d'un adjudicatari. M'agradaria saber si és així.
T’haig de dir que des del moment que em va arribar aquesta situació amb les despeses de notaria i constitució d’hipoteca, vaig parlar amb l’IMPSOL, perquè a mi també em preocupa. Em van comentar que les hipoteques protegides estan exemptes d’aquests impostos. El problema son les “segones” hipoteques, que les gestiona directament el banc amb els adjudicataris. A mi em sembla una barbaritat aquestes quantitats i així ho he fet saber. Des de l’IMPSOL ,m’han dit que han parlat amb el banc i que quan els hi diguin alguna cosa m’ho diran. Ja informaré.
Has d’entendre que tot això s’escapa de les nostres competències i possibilitats, i tot allò que va més enllà del que estipula la llei de protecció oficial no depèn de nosaltres, encara que amb moltes coses d’aquestes no estiguem d’acord.
El que passa és que l’alternativa és no promocionar VPO, i potser, si després de promocionar aquests habitatges amb il•lusió i pensant que estàs fent el millor perquè la gent pugui accedir a un habitatge en les millors condicions, el resultat és un grapat de gent emprenyada, ens haurem de pensar si val la pena continuar amb aquesta línea o fer el que fa la majoria d’Ajuntaments i no ficar-se en aquestes coses, i així no tenir problemes.
Tinc la esperança de què totes les persones que hi vagin a viure, quan passi un temps, facin una valoració global, i ho valorin positivament, ja que tant la qualitat de l’habitatge com l’entorn així com el preu final, són molt competitius.