Vistas de página en total

viernes, 28 de marzo de 2008

Carla Bruni, la nova Jacqueline

Aquests dies, el president francès Nicolás Sarkozy ha realitzat una visita oficial al Regne Unit, acompanyat de la seva flamant esposa Carla Bruni.

Al tractar-se d’una visita d’Estat al més alt nivell, tant la reina Isabel II com el Primer Ministre Gordon Brown han estat els amfitrions.

Segurament han parlat de temes importants que afecten a Europa i al Món, i està bé que dos països importants mantinguin bones relacions, sobretot si són veïns.

Però aquesta cimera presidencial passarà a la història pel descobriment de la nova Jacqueline, és a dir, Carla Bruni. Ha estat ella la que ha acaparat les notícies (polítiques i del cor) i el principal objectiu dels focus dels periodistes. I això que pot semblar simpàtic, és una pena, perquè relega a un segon pla allò que és important.

Ara, és clar, els britànics la comparen amb la seva princesa Camilla, i diuen que aquesta és la nova Lady Di, i no la seva.

Personalment, m’estimo més els/les consorts discrets, els que saben que la seva feina no és acaparar la notícia sinó fer d’acompanyants dels protagonistes que són les persones escollides pel poble.

A Espanya tenim exemples d’això ben recents. Comparem el protagonisme de Carmen Romero, la dona de Felipe González i de Sonsoles Espinosa la de Zapatero, amb Ana Botella, la dona d’Aznar. No té res a veure.

Serà que als polítics de dreta els hi agrada més lluir les seves dones?

3 comentarios:

JacinNit dijo...

Hola paisano:
Me ha hecho mucha ilusión encontrar a alguien de mi pueblo por la red, y mas el saber que eres una persona importante.
Yo nací 10 años antes que tu, y vine con mi familia a Barcelona Cornellá en el 63.
Te felicito, por todo ello.
Saludos.

Juan Parralejo dijo...

Querido paisano,
Muchas gracias por tu felicitación. A mí también me hace ilusión hablar y ver a personas que han nacido en Pela.
Sé que en Cornellá hay algunas personas de Pela, entre otras cosas, porque cuando mi padre vino sólo a Barcelona, como se solía hacer antes, estuvo unos meses viviendo en Cornellá, realquilado en la casa de la hermana de Angelines "la telefonista". Después encontró piso en Ripollet, porque trabajaba en Cerdanyola, y aquí nos vinimos todos en el año 1965.
Conozco a varias famílias de Pela que viven en los alrededores (además de Ripollet, en Badalona, Cornellà, Sta. Coloma, Sant Feliu de Llobregat, etc..).
Hace un par de años, el alcalde de Sta. Coloma me invitó a hacer el pregón de la casa de Extremadura y vi a mucha gente paisana de Pela y alrededores. Les hice una conferencia, relatando mis propias vivencias y salimos todos llorando, entre recuerdos y emociones.
En fin, si te identificas y me mandas tu correo, podemos seguir intercambiando opiniones y experiencias.
Puedes hacerlo a jparralejo@ripollet.cat
Un abrazo

Juan Parralejo dijo...

Celdenit,
Perdona por lo de paisano, he visto que eres PAISANA.
He visto las recetas y me ha hecho muchas gracia, especialmente las torrijas.
Insisto, ya hablaremos.