Vistas de página en total

viernes, 7 de marzo de 2008

ETA torna a assassinar


Davant d´aquest nou episodi provocat per la barbàrie terrorista, la millor resposta és la unitat dels demòcrates, rotunda, sense escletxes, així com una alta participació en els comicis de diumenge.


Comunicat llegit per Carme Chacón

La banda terrorista ETA ha tornat a assassinar. Ho havia intentant en reiterades ocasions durant aquests darrers mesos i avui, lamentablement per a tots els demòcrates, ha aconseguit el seu objectiu criminal.
Els socialistes catalans volem expressar, en primer lloc, el nostre condol als familiars del nostre company IsaÍas Carrasco, exregidor del municipi de Mondragón, així com a la resta de membres del Partit dels Socialistes d´Euskadi.
Els socialistes catalans condemnem i rebutgem amb contundència aquesta vil acció criminal que avui s´ha endut la vida d´un company, d´un demòcrata, d´una persona compromesa amb els valors de la llibertat, de la justícia i de la convivència.
ETA sap perfectament que a través de la seva acció terrorista no aconseguirà cap dels seus objectius. Totes les idees s´han de defensar en democràcia a través del diàleg i la paraula, i mai a través de la força, la violència o les armes.
I alhora, ETA ha de saber que l´únic final possible que té per davant és la seva desaparició.
Davant d´aquest nou episodi provocat per la barbàrie terrorista, la millor resposta és la unitat dels demòcrates, rotunda, sense escletxes, així com una alta participació en els comicis de diumenge. Aquest és el millor exercici per refermar el nostre sistema democràtic i el funcionament de les institucions d´aquest país. ETA ha volgut estar present en aquestes eleccions amb l´únic llenguatge que coneix, les pistoles; contestem-hi, des de la democràcia, amb nostre més fort llenguatge, els vots.
Finalment, els socialistes catalans volem refermar el nostre absolut suport al Govern espanyol en la lluita contra el terrorisme i reiterar el nostre condol als familiars, amics i companys de partit, d´Isaías Carrasco.

Moltes gràcies.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Democràcia!Avui en dia a Espanya, encara és mata per idees. DEMOCRÂCIA!No cap un altre resposta, com molt bé dius.