Vistas de página en total

martes, 22 de enero de 2008

El Grup Serhs invertirà 50 milions d’euros a Ripollet


Amb aquest títol ha sortit a diversos mitjans de comunicació aquesta notícia, important pel desenvolupament econòmic de Ripollet. Es tracta d’una important inversió que farà aquest grup dedicat a la distribució de productes per a l’hostaleria i restauració, destinada a la construcció d’una nova planta com a centre logístic. La previsió és que la planta disposi d’una plantilla de 250 persones.

En aquests moments, amb un sentiment generalitzat de crisi econòmica i laboral, és important aquests tipus de notícies, perquè demostra que la nostra economia està activa. A més, reconforta veure els resultats d’una política iniciada fa uns anys consistent en diversificar els usos del sòl a Ripollet i generant espais per a l’atracció de noves empreses, com és el cas.

El polígon industrial de “El Martinet”, fruit d’una aposta decidida d’aquest govern municipal, és un espai de nova creació, recentment urbanitzat, que ha permès generar més de 70.000 m2 de sòl industrial. D’aquest, 26.000 seran ocupats pel Grup Serhs. La resta, estaran ocupats per noves empreses, no contaminants, que permetran incrementar la nostra activitat econòmica i generar nous llocs de treball.

Amb la creació dels nous polígons industrials de Can Masachs, Santiga i El Martinet, Ripollet ha aconseguit incrementar notablement el nombre d’empreses i treballadors. Han estat projectes amb visió de futur, que l’oposició no va entendre en el seu moment, i que novament, el temps ens ha donat la raó.

Foto: ripollet.cat

No hay comentarios: