Vistas de página en total

lunes, 11 de junio de 2007

Comunicat de premsa PSC Ripollet

Els resultats de les eleccions del passat dia 27 de maig van donar de nou una victòria clara a la candidatura del PSC. Els ciutadans i ciutadanes van tornar a donar el seu suport al projecte socialista. Amb el seu vot, ens van encarregar formar i liderar el nou govern municipal.

Tot i l’abstenció, fet que haurem d’atendre tots els partits polítics, els resultats electorals demostren que la nostra opció és la que dóna més confiança als veïns i veïnes de Ripollet i que queda ben lluny del catastrofisme que tant ha proclamat l’oposició.

Amb el resultats electorals, els grups municipals del PSC i de CiU, dos dels components de l’anterior pacte de govern, han vist incrementat el número de regidors. Aquest fet, malgrat la davallada d’ICV, demostra que els ripolletencs i ripolletenques han valorat de forma molt positiva el citat pacte de govern.

El PSC té el propòsit de liderar el nou govern municipal de forma sòlida i estable, per tal de garantir la governabilitat i el progrés de la nostra vila. Per aquest motiu, hem tingut converses amb els anteriors socis de govern per buscar els punts comuns d’ambdós programes i, d’aquesta forma, arribar a un acord de govern. Igualment, restem oberts a altres propostes que estiguin també encaminades a l’estabilitat del govern i al progrés de Ripollet.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Pel que sembla... ¿tornareu a pacatar amb la dreta? ai!

Juan Parralejo dijo...

Això de "pacatar" amb la dreta te gràcia.
Ho dius perquè per exemple a Cerdanyola a ICV estàn bojos per mantenir l'alcaldia amb els vots del PP i CiU?.
A Ripollet hi han tres possibilitats de pacte amb el PSC: COP, PP i CiU.
Sabries dir-me quins son de dretes i esquerres?.
A nivell local, la política la fan les persones per sobre dels partits, perquè els interessos del poble estàn per damunt de tot, encara que algú li sembli mentida.
El més important és fer un govern estable i amb un projecte clar. Tots sabem que a Ripollet hi han forces polítiques que de generar estabilitat saben poca cosa.
Fins fa poc, alguna senyora de Ripollet escribia als mitjans de comunicació local que fins i tot ICV era de dretes des que ella va marxar. Per tant, ens hem de prendre tot això amb molta cautela.

Anónimo dijo...

Tens raó en algunes coses. Cal un govern estable i un projecte clar. Les meves opcions de govern:

-A Cerdanyola: PSC-ICV
-A Ripollet: PSC-COP

Què et sembla?

Salutacions.

PD: per mi a Ripollet,i ho tinc claríssim, les dretes són CIU i PP, i les esquerres PSC i COP.

Juan Parralejo dijo...

Respecto la teva opinió.
No obstant això, de la teoria a la realitat hi ha un abisme.
El 2003 el COP ja va demostrar que no te vocació de govern. Per altra banda, per garantir l'estabilitat i portar a terme un projecte clar, es necessita alguna cosa més que ser d'esquerres o de dretes. Per desgràcia, amb el COP dificilment això es podria complir.

Marcos García dijo...

Amb molt de respecte crec que poca gent entendria un pacte del PSC i del COP, tant d'una banda com de l'altre. Per molt que el COP pugui ser d'esquerres, ells són un partit que l'únic que volen veure és al PSC fora del govern, igual que ho vol ICV a Cerdanyola. ¿A més, que projecte en comú podria tenir el COP amb el PSC si sempre s'oposen a tot?

Anónimo dijo...

Bé, respecto el teu posicionament. El meu ja el saps. Tot i que si mai heu governat junts mai sabreu el que farieu i el que complirieu, us podrieu donar una oportunitat històrica. En qualsevol cas sigui quin sigui el proper govern (tan de bó fos format per PSC-COP) sort a tots i totes.

PD: et vull agrair sincerament que contestis les qüestions que t'he plantejat i et plantegen els lectors del bloc.

Anónimo dijo...

Hola,

He vist a la web municipal www.ripollet.cat que el Ple de dissabte 16 de juny serà retransmés per la ràdio i que es ficarà una pantalla de tv a baix de la sala de plens per a que tothom ho pugui seguir.

Fa 4 anys hi vaig ser al ple de constitució de l'ajuntament i la veritat es que els erem a baix seguint el ple per la pantalla de tv estavem amuntegats i tal.

Pel que he vist a la web de l'ajuntament de cerdanyola www.cerdanyola.info allà també retransmetran el ple per la ràdio, però en comptes de posar una pantalla de tv, el que faran serà posar una pantalla gegant de tv en una carpa amb 200 cadires.

Crec que valdria la pena fer aquest esforç i que el ple d'aquest dissabte a ripollet el puguès seguir molta més gent (no només de les entitats) mitjançan per exemple com han fet a cerdanyola instal·lant una carpa i una pantalla gegant de televisió.

No costa tant, quedaria molt maco, i és possible (encara hi som a temps), si teniu qualsevol dubte sempre podeu trucar a cerdanyola i que us diguin on han reservat la pantalla, les cadires i la carpa i que us passin els telèfons.

Crcc que val la pena.

Anónimo dijo...

Marcos, si mal no tinc entès han tret un decàleg per governar amb vosaltres, això és el que diu a la web de l'Ajuntament.

Anónimo dijo...

Ese decalogo que han presentado los del COP a la prensa ¿alguien puede decirme si lo han presentado al PSC?
quisiera saberlo porque tradicionalmente el estilo COP es ese, cosa que demostraria una vez mas que todo es un montaje de cara a la galeria y poder justificar el discurso que mas les conviene ahora.

Anónimo dijo...

Entenc que ho han fet públic a la població presentat-lo a la premsa, i pel que he vist es veu que també es pot consultar a la seva plana web www.compromis.org

Anónimo dijo...

Perfecto. Asi se hacen las cosas.
¿Esto que es, el estilo participativo?

Anónimo dijo...

Es normal que en Cerdanyola tengan que poner una carpa. Su sala de plenos es raquítica. Además, el espectáculo de nuestro pueblo vecino promete...