Vistas de página en total

miércoles, 27 de junio de 2007

L’Ajuntament de Ripollet es solidaritza amb els treballadors de Sintermetal


La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Ripollet va signar ahir per unanimitat una declaració de suport als treballadors i treballadores de Sintermetal en la seva lluita per evitar el tancament de l’empresa i el manteniment dels llocs de treball.

El comunicat és prou clar i contundent:

Assabentats de la situació d’incertesa laboral en què es troba actualment l’empresa local Sintermetal.

Conscients del que representa per al nostre municipi aquesta empresa, tant a nivell de trajectòria com de força per a la nostra economia local quant a la generació de llocs de treball directes i indirectes.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Ripollet manifesta el seu total suport als treballadors i treballadores de Sintermetal en la seva lluita per al manteniment de l’empresa i dels seus llocs de treball.

Al mateix temps, la Junta de Portaveus vol deixar constància de què la qualificació urbanística dels terrenys on s’ubica l’empresa Sintermetal és de zona industrial (clau 22a). També manifesta de forma expressa que és voluntat de l’Ajuntament mantenir aquesta qualificació perquè el nostre municipi necessita per a la seva estabilitat econòmica la creació i conservació de les seves zones industrials i perquè aquest compromís evitarà possibles intents d’especulació amb els terrenys de Sintermetal.

Ripollet, 26 de juny de 2007

Foto: Ripollet.cat

No hay comentarios: