Vistas de página en total

viernes, 29 de junio de 2007

Dissabte 30 de juny: Gran festa de la Gibrelleta a Ripollet


Aquest dissabte, a partir de les 19 h, celebrem una nova edició de la Gibrelleta, la nostra festa més esbojarrada. És una festa adreçada sobretot a la gent jove, però ni molt menys són els únics participants. Com cada any, tenim activitats ben variades, segur que trobeu alguna a la que voleu participar.
Això sí. Us demano que sigueu atrevits (m'atreviria a dir, fins i tot, valents) i que proveu a participar en el nostre concurs de llançament de tasses de wàter. No, no heu llegit malament, tasses de wàter. No és tan fàcil com sembla, els wàters pesen bastant, però val la pena participar. Apart de que és molt divertit, us ho asseguro, el guanyador tindrà un viatge de cap de setmana a Andorra, amb entrada a Caldea inclosa.
A més, aquest any tenim un apartat musical fantàstic: el primer festival "RAP'O'LLET", amb noms com els Cortex to kill, el nostre grup de rap amb més fans, 6mo o Sr. Zambrana, i, per acabar la nit, concert de La Cabra Mecánica. Què us sembla?
No ens oblidem d'altres activitats. Tenim una pantalla gegant de leds per jugar amb la play-station, un toro mecànic i un campionat de futbolins, a més de les activitats esportives organitzades pels nostres monitors del PAME.
Recordeu. Estarem des de les 19 h al parc dels Pinetons, al costat del brollador. Us ho perdreu?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gibrelleta s'escriu amb G i no pas Llibreta.

Anónimo dijo...

"amb noms com els Cortex to kill, el nostre grup de rap amb més fans"

està molt poc informat de l'escena pel que veig