Vistas de página en total

jueves, 14 de junio de 2007

Avui hem fet públic el pacte de govern PSC-CiU a Ripollet

Aquest migdia hem fet públic en roda de premsa el pacte de govern municipal 2007-2011 entre el PSC i CiU.

Després del resultat electoral del passat 27 de maig, on les dos forces del govern anterior ens hem vist reforçades a les urnes, vam establir com a prioritat intentar tornar a formar govern. Al marge d’altres reunions amb les altres dos forces polítiques que seran presents a l’Ajuntament, la intenció d’arribar a un acord entre PSC i CiU s’ha materialitzat, després de ser refrendats per les respectives agrupacions locals.

Després de diverses reunions mantingudes entre representants dels dos grups polítics, hem aconseguit establir un Pla d’Actuació Municipal per als propers quatre anys, incorporant les propostes programàtiques dels dos partits i consensuant aquelles qüestions en que hi havia diferències. Aquest esforç realitzat es veurà compensat amb l’estabilitat del govern i amb un programa d’acord amb les necessitats de Ripollet, dos qüestions fonamentals per a que el nostre poble continuï avançant.

Aquest acord serà explícit a la celebració del proper Ple extraordinari de dissabte on es constituirà el nou consistori i s’escollirà l’alcalde, de tal manera que el candidat socialista comptarà amb els vots del PSC i CiU amb majoria absoluta a l’Ajuntament.

El proper dilluns dia 18, els dos grups farem públic l’acord programàtic així con la nova organització municipal i la delegació de competències. D’aquesta manera, el funcionament de l’Ajuntament no es veurà alterat ni restarà en situació de provisionalitat ni un sol dia.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Heu parlat amb tots els grups municipals amb representació a l'Ajuntament per tal de formar govern?

Juan Parralejo dijo...

Hem parlat obviament amb CiU. Hem parlat amb CpR, que van quedar fa deu dies en que ens passarien una proposta de govern i encara l'estem esperant a dos dies de la constitució de l'Ajuntament. Hem tingut contacte de cortesia amb el PP, però naturalment no per formar govern. Per cert, parlant de cortesia, encara estem esperant una simple trucada del PP per a felicitar-nos com a guanyadors de les eleccions.
Per altra banda, em consta que el PP ha mantingut contacte amb CiU, amb l'oferiment d'un pacte entre ells, el CpR i CiU per governar, alternant-se l'alcaldia i deixar fora els socialistes.
Per tant, hi ha hagut quasi de tot.