Páginas vistas en total

martes, 29 de octubre de 2013

Pere Navarro a RipolletEl nostre Primer Secretari Pere Navarro va participar ahir al Consell obert de Federació que es va celebrar a Ripollet.
El Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir la trobada on militants i simpatitzants varem poder adreçar-nos directament al Primer Secretari del PSC traslladant inquietuds i reflexions en aquests moments políticament tant intensos i transcendents.
El format de l’acte, destinat a debatre sobre els temes que interessen als assistents va ser tot un èxit. Dues hores i mitja on es van traslladar diferents preguntes relacionades amb la situació política actual, no només amb les qüestions territorials, si no sobretot amb la preocupació per les retallades en l’estat del benestar.
Pere Navarro va contestar totes les preguntes sense refusar cap tema. Va reconèixer errors del passat i també va insistir en reivindicar totes aquelles conquestes socials aconseguides amb governs socialistes i que el govern del PP està liquidant dia rere dia.
Per la part que ens toca, agraïm a la Federació del Vallès Sud haver escollit Ripollet per a la celebració d’aquest Consell.

No hay comentarios: