Páginas vistas en total

martes, 5 de julio de 2011

Treballem per reactivar l’activitat econòmicaAhir vaig participar a la inauguració de l’ampliació de l’empresa Lid’l ubicada entre Ripollet i Montcada i Reixac, juntament amb el President de la Generalitat Artur Mas, l’alcaldessa de Montcada Maria Elena Pérez i el Director General de Lid’l Michael Aranda.

Aquesta important empresa (entre les 15 més importants de Catalunya) fa uns anys va decidir establir la seu central de tota Espanya en uns terrenys a cavall entre Montcada i Ripollet. L’entesa entre les dos administracions locals i l’empresa va afavorir la seva instalació.

Ara, en uns moments de recessió econòmica, aquesta empresa fa un pas important, ampliant les instal·lacions en més de 8.000 metres quadrats i generant al voltant de 300 llocs de treball directes. Cal felicitar aquesta estratègia, en uns moments en els quals, ens estem acostumant massa a les notícies d’empreses amb problemes, reestructuracions o tancaments, que provoquen angoixa i preocupació en moltes famílies per les pèrdues de llocs de treball.

A més, a través d’aquesta empresa, molts proveïdors catalans poden col·locar els seus productes a l’estranger, afavorint la exportació, que com sabem, és un dels elements claus per sortir de la crisi.

Des de el govern municipal tenim el repte i la prioritat de treballar per afavorir l’activitat econòmica i la generació de llocs de treball. En aquest sentit, l’acte d’ahir és una gran notícia, com també ho és l’acord de la Junta de Govern Local de fa una setmana, on varem aprovar la construcció de 22 naus industrials al nou polígon de El Martinet. Són notícies que generen confiança en la ciutadania, un altre element essencial per restablir l’activitat econòmica i el consum.


No hay comentarios: