Páginas vistas en total

martes, 30 de agosto de 2011

Una gran Festa Major


Aquesta matinada, amb el ball de confetti ha finalitzat la Festa Major de Ripollet 2011. Una gran festa, ben organitzada, popular i participativa.
Des de fa uns anys la nostra festa gran, amb la incorporació de la comissió de Festa Major, integrada per veïns i veïnes de diferents edats, representants d’entitats culturals, esportives, juvenils, etc., ha experimentat una evolució positiva sense perdre la seva essència, basada en la tradició d’una festa arrelada al poble.
D’aquesta manera, s’han incorporat nous espais i noves activitats i sobretot la participació de les entitats en la organització d’activitats, el que li ha donat un caràcter més popular. El resultat és que hem aconseguit una festa magnífica, on qualsevol veí pot gaudir-la i pot trobar alguna activitat del seu gust. Una festa accessible i gratuïta on tenir o no diners no és cap impediment per gaudir dels diferents espectacles. Aquest aspecte, sempre és ben valorat pels veïns, però potser en aquests moments, on moltes famílies ho estan passant malament, encara es valora més.
Tot un èxit. Felicitats a tots els que ho han fet possible.

No hay comentarios: