Vistas de página en total

lunes, 18 de octubre de 2010

VIII Conferència Nacional del PSC


L’Agrupació del PSC de Ripollet ha participat aquest cap de setmana a la VIII Conferència nacional del PSC, amb l’assistència de vuit delegats.

L’objectiu d’aquesta Conferència Nacional ha estat aprovar les bases del programa electoral del partit a les properes eleccions al Parlament del 28 de novembre.

A més del treball a les diferents comissions, tant dissabte com ahir diumenge, hi ha hagut diferents intervencions. Vull destacar la del President Montilla, que amb la seva característica serenor va fer una anàlisi de la nostra realitat i va animar a tot el partit a no rendir-se i lluitar per una victòria electoral que és possible.

“ Ens declarem adversaris dels que vulguin dividir Catalunya i dels que vulguin separar Catalunya d’Espanya” i ens sentim aliats “dels que defensin la unitat de la societat catalana, de la justícia social, de l’autogovern de Catalunya i de l’Espanya federal”, va dir.

http://www.socialistes.cat/Actualitat/Notes-Premsa/PSC/El-president-Montilla-crida-al-PSC-a-un-combat-politic-de-primer-ordre

No hay comentarios: