Vistas de página en total

lunes, 15 de junio de 2009

L’Hospital Ernest Lluch més a prop


El passat divendres, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya Marina Geli va fer públic el projecte guanyador del futur hospital Ernest Lluch. “Llum paisatge i salut” és el lema del projecte escollit, realitzat per la UTE b720 Arquitectura, Vicenç Beneitez, Patricio Martínez i Maximià Torruella Arquitectura.

Un projecte que contempla un edifici sostenible, funcional i al mateix temps que ha sabut integrar perfectament el seu entorn. Sense dubta, serà un edifici emblemàtic, que es convertirà en un pol d’atracció i de centralitat molt potent a la nostra comarca.

El divendres es va fer un pas més en la programació per disposar d’aquest important i necessari equipament. S’estan acomplint els terminis previstos.

A tots ens agradaria que tot plegat es fes més de pressa, però, la construcció d’un hospital és un projecte molt complicat que requereix el seu temps. Crec que en el futur, es valorarà positivament que ha pagat la pena aquest temps, si veritablement podem disposar d’un hospital amb tots els serveis necessaris.

Seguint amb el calendari previst, el proper mes de setembre està previst l’enderroc del edificis que hi ha al solar on s’ha de construir l’hospital. Per altra banda, la Generalitat haurà d’encarregar la elaboració del projecte bàsic per tenir-lo enllestit abans de sis mesos. Estarem vigilants perquè tot això es vagi acomplint.

No hay comentarios: