Vistas de página en total

martes, 9 de junio de 2009

Els socialistes tornem a guanyar a Ripollet


Una vegada més Ripollet ha votat socialista. Un de cada dos vots dipositats a les urnes el passat diumenge va esser pel PSC.
Amb un índex de votació escàs (33’52%) malgrat que a Ripollet s’ha incrementat el percentatge de les eleccions europees de fa cinc anys en mig punt, trencant la tendència general a Catalunya, el PSC ha tornat a ser la força més votada amb un 48’45%. La segona força ha estat el PP amb un 19’91%, una diferència aclaparadora que demostra la consistència de l’electorat socialista.
Gràcies a tots i totes els que han confiat en nosaltres, malgrat les campanyes tant agressives del PP i amb una crisi sense precedents. Potser, els del PP s’esperaven que aquestes eleccions servirien per incrementar la seva força a Ripollet i no ha estat així.
El fet de guanyar a totes les meses electorals, demostra, a més, que la distribució territorial del nostre electoral es homogènia, el que li dona més consistència encara.
És absurd traslladar o extrapolar aquest resultat a d’altres eleccions, com per exemple les municipals, perquè conflueixen elements i situacions que les fan diferents, però si algú pensava que podrien ser una mena de primàries o un assaig previ, s’haurà decebut.

No hay comentarios: