Vistas de página en total

lunes, 16 de febrero de 2009

Ripollet millora el servei d’atenció de salut mental



El passat dia 12 de febrer, es va fer la visita inaugural (el centre ja funciona des de fa unes setmanes) de les noves instal•lacions del Centre de Salut Mental, ubicat al costat del CAP II.
Amb la posada en marxa d’aquesta nova instal•lació es soluciona un problema que s’ha agreujat els darrers anys, degut a la manca d’espai en el centre de Cerdanyola, que ha impossibilitat d’augmentar el nombre de professionals i per tant, millorar el servei.
Des de l’Ajuntament de Ripollet, hem realitzat les gestions per aconseguir un permís a precari, perquè provisionalment es pugui ubicar aquest servei, de tal manera que mentre no estigui enllestit el nou Hospital Ernest Lluch es pugui avançar en la millora del servei.
Els usuaris de Ripollet no hauran d’anar a Cerdanyola a ser atesos i a més ho faran en unes noves instal•lacions més confortables. Sense dubta, una gran millora.
Quan l’hospital Ernest Lluch estigui en funcionament, aquest servei es traslladarà al CAP II, i ocuparà els espais que quedin lliures quan es traslladin al nou hospital.

Fotos: ripollet.cat

4 comentarios:

Anónimo dijo...

¿cuando se hará el hospital?

Juan Parralejo dijo...

Hasta ahora se van cumpliendo los plazos previstos. Si continúa así, aprox. el mes de abril se escogerá el ganador del concurso de ideas del proyecto y la Generalitat lo adjudicará. Después, aprox. entre 9 meses y un año para confeccionar el proyecto, por lo tanto, en la primavera de 2010 se podrían adjudicar las obras. El tiempo de construcción y equipamiento del hospital dependerá de su complejidad, pero seguramente rondará los dos años.

Anónimo dijo...

això vol dir que al 2012 estarà fet?

Juan Parralejo dijo...

Per aconseguir això estem treballant