Vistas de página en total

lunes, 3 de noviembre de 2008

Ripollet està de dol


Declaració institucional de l’Ajuntament de Ripollet.-

La Junta de Portaveus, en nom de l’Ajuntament de Ripollet, vol expressar el seu condol a la família, amics i companys, per la mort de la M. Dolores. En nom de tot el poble de Ripollet, volem transmetre la nostra commoció per aquest fet brutal i totalment excepcional que ha trasbalsat tot el nostre municipi.

Des de l’Ajuntament hem acordat decretar dos dies de dol oficial durant els quals suspendrem tots els actes que s’organitzin a nivell municipal. Hem estat treballant des del primer moment per posar a disposició de la investigació policial tots aquells elements que se’ns han requerit. Igualment, des dels nostres serveis municipals hem dedicat tots els esforços en donar suport tant a la família de la víctima com als seus amics i companys de classe, sobretot per preparar-los per tal que el retorn de demà a l’institut es faci amb la major normalitat possible. Per aquest motiu també estem treballant directament amb la direcció de l’institut, amb els responsables d’educació i de serveis socials, amb el suport del SEM, que s’ha posat a la nostra disposició per tot allò que sigui necessari.

D’altra banda, des de l’Ajuntament lamentem el tractament que alguns mitjans de comunicació estan donant, difonent informacions que res tenen a veure amb aquest cas i que, per contra, fomenten l’estigmatització del barri i d’altres espais de Ripollet. També demanem als mitjans de comunicació el tractament més curós possible d’aquesta situació, primer, perquè s’ha decretat el secret de sumari i, en segon lloc, perquè estem parlant de menors i qualsevol informació que es doni al respecte té una incidència social molt important.

En aquest sentit, també demanem a la població que eviti la difusió d’informacions errònies que poden perjudicar l’entorn, tant de la família com dels amics i veïns i que també poden malmetre la nostra normal convivència.

No podem deixar de tenir present la rapidesa i eficàcia amb què ha actuat el cos dels Mossos d’Esquadra de la nostra població, que ha permès poder posar a disposició de la justícia els presumptes autors de la mort de la M. Dolores. Posem de manifest la nostra plena confiança en la justícia i en les nostres lleis que, sense cap mena de dubte, s’aplicaran en aquest cas, com no pot ser d’una altra forma.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Como es posible que asesinen a una chica a menos de 100 m de una comisaria de los mossos?

Juan Parralejo dijo...

¿Cómo es posible que jóvenes de 14 años puedan hacer esto?
¿Cómo es posible que compañeros de clase puedan hacer esto?
¿Cómo es posible que una niña de 14 años salga sola a esas horas de la noche?
¿Cómo es posible...?
Yo no le encuentro explicación