Vistas de página en total

martes, 18 de noviembre de 2008

Nova Executiva al PSC de Ripollet



El passat 14 de novembre, en el si d’una Assemblea extraordinària, l’Agrupació del PSC de Ripollet va escollir una nova Comissió Executiva.
Donant compliment dels Estatuts del Partit, l’Agrupació de Ripollet ha renovat el seu màxim òrgan de govern, desprès de la celebració dels Congressos del Partit i de la Federació Vallès sud. I ho ha fet donant suport quasi unànime a una candidatura que renova el 40% dels seus membres. Prèviament, la Primera Secretària Rosa Martín va presentar l’informe de gestió d’aquests quatre anys, amb un important balanç de la feina feta, representat pels bons resultats obtinguts pel Partit a Ripollet en les quatre eleccions celebrades (Generals, Autonòmiques, Europees i Locals), on ha estat la força més votada en totes elles. Aquest informe també va ser referendat pels assistents, els quals vam omplir la sala del local de l’Agrupació.
A partir d’ara s’obre una nova etapa, que comença amb molta il•lusió i ganes de treballar. Els militants i simpatitzants del Partit tindran l’oportunitat de treballar a través de les diferents comissions que es crearan. Des d’aquí convido a tot aquell que vulgui col•laborar, que ho faci a través d’aquestes comissions.
Moltes felicitats i bona feina!


Composició de la nova Comissió Executiva Local:

Francisco García: President honorífic
Rosa Martin : Primera Secretària
J.M. Izquierdo: Secretari d'Organització
Ferran Tornel: Secretari de Política Municipal
Luis Tirado: Secretari de Formació
M. del Mar Viera: Secretària de Polítiques d'Igualtat
Jordi Lladó: Vocal
M. Carmen Gutierrez: Vocal
Alfredo Cano: Vocal
Rafael Ocaña: Vocal
Alberto Castro: Vocal
Rosa Espàrrach: Vocal
Marcos Garcia: Primer Secretari JSC Ripollet

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja sé que fa gairabé un mes d'aquest post, intentaré estar més atent, però aquest post és el neixament del meu primer post sobre política ripolletenca:http://desdelesgolfes.wordpress.com/2008/12/16/de-politica-ripolletenca/

GRÀCIES