Vistas de página en total

lunes, 21 de julio de 2008

El PSC estima Catalunya

“El PSC t’estima molt, José Luis, però encara estima més Catalunya”. Amb aquesta frase, tant senzilla i tant significativa, el President de la Generalitat i Primer Secretari del PSC José Montilla, es va dirigir al President del Govern José Luis Rodríguez Zapatero. Una simple frase que defineix molt be les prioritats i els objectius del nostre Partit, lluny dels personalismes.

No comentaré el discurs de José Montilla perquè els diferents mitjans de comunicació ja ho han fet prou. Simplement diré que va ser magnífic. Aquells que pensaven que el President Montilla actuaria als dictats del PSOE i de Zapatero, s’equivocaven. A tots aquells que el coneixem des de fa temps, sabíem que Montilla és un polític obstinat i tenaç, hàbil, que no diu tonteries, però que va al fons de la qüestió, i ho fa de cara, sense embuts.

Per a afrontar aquesta batalla del desplegament de l’Estatut i del finançament, que es preveu complicada, ningú millor per a afrontar-la que José Montilla. Cada vegada hi ha més gent que pensa així. El temps ho dirà.

Parlant del Congrés, dir que ha estat un Congrés plàcid i tranquil, en el que s’ha parlat de qüestions importants, i en alguns aspectes, traient-nos de sobre alguns complexes que hem anat incubant aquests darrers anys, en quant a la manera d’afrontar alguns reptes que te el nostre país (p.e. Quart cinturó o la MAT) o be el problema de l’abastament de l’aigua.

Un partit sòlid i cohesionat i una aposta comuna per a afrontar els reptes de Catlunya, defensable en qualsevol part del territori català. Això ens posa com a partit en una situació envejable de cara al futur.

Felicitats al Manuel Bustos per la seva incorporació a la Comissió Executiva Nacional i agrair als companys/nyes de la nostra Federació del Vallès Sud i especialment a la delegació de Ripollet per la seva feina al Congrés i pel bon rotllo.

Fotos: A dalt, delegació de Ripollet/ A baix, delegació del Vallès Sud


No hay comentarios: