Vistas de página en total

miércoles, 5 de marzo de 2008

De campaña con la diputada Isabel López


Esta mañana, como es tradición en las campañas, la Agrupación de Ripollet ha repartido claveles y propaganda electoral en el mercadillo de Ripollet.

En esta ocasión, además de concejales y militantes, hemos contado con la presencia de la diputada al Congreso Isabel López. El fuerte viento no ha impedido que en poco más de una hora, más de 1.500 personas se hayan acercado a nuestro stand para saludarnos y recoger la propaganda.

El ambiente es bueno y la gente está animada. Sin duda, en estos días de campaña y los debates Zapatero-Rajoy han contribuido a generar expectativas, que hace unas semanas estaban apagadas, sobretodo para ir a votar.

Mañana, con el miting central en el Palau Sant Jordi, y con la presencia, entre otros oradores, de Carme Chacón, Felipe y Zapatero, será un buen momento para transmitir ilusión y fomentar el voto en la recta final de la campaña.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ahir tenia el plaer d'intercanviar opinions sobre les eleccions de diumenge, amb una persona molt integra i diputada socialista, una d'aquelles mal anomenada "maragallista", la Pía Bosch.

Jo després d'una conversa bastant profunda i animada, on vam trobar un paral.lisme gran entre els nascuts a Andalusia que viuen a Catalunya i els maragallistes, en els setit de que tots som un "desarrelats", ja que als primers quan van a Andalusia els consideren Catalans i en aquí els consideren andalusos, i els segons (entre els que en trobo sense complexos) tothom ens considera socialistes i els socialistes ens consideren qualsevol cosa menys socialistes, per tant uns "desubicats", perdona deia que li preguntava per què havia de votar diumenge Zapatero i no pas en blanc com ens demana el President Maragall, i ella en remetia els arguments de Josep M Balcells (d'altre banda ampliament constestats per Margall- EL PUNT 10 de febrer), el cas és que no m'agradararia gens que guanyés el PP, però en costa molt traïr en Maragall, et trasllado la díficil pregunta, i gràcies