Vistas de página en total

miércoles, 17 de enero de 2007

Com passar un diumenge amb els companys i companyes

El passat diumenge, els companys i companyes del Grup Municipal i de l'Executiva Local del PSC de Ripollet, juntament amb les seves parelles, vam fer una sortida de germanor a Girona i Banyoles.
De tant en tant, va bé deixar una mica de banda l' stress del treball per compartir unes estones de relax amb qui comparteix amb tu les estones de treball.


El cas es que vam sortir aviat de Ripollet en direcció a Girona, on vam fer una petita visita al casc antic de la ciutat i vam poder veure, amb l'ajuda del típic tren turístic; la banda dreta del riu Onyar, el Call jueu, la Catedral, la Muralla, els Banys Àrabs, etc. Cal dir també, per ser justos, que entre passieg a peu i passeig en trenet, ens vam deixar emportar pel primer diumenge de rebaixes, i com no podia ser d'altre manera, va haver qui no es va poder resistir a fer alguna compra.

A l'hora de dinar vam anar cap a un restaurant proper a la ciutat de Banyoles, i entre rialla i rialla vam poder carregar forces del passeig del matí. Poc després d'haver dinat i d'haver repossat, tocava tornar a Ripollet.




La veritat és que quan un es troba passant el diumenge amb els seus passant-ho bé, el dia es passa massa ràpid, però val la pena perquè el dilluns s'agafa amb les bateries carregades.

No hay comentarios: