Vistas de página en total

domingo, 21 de abril de 2013

26è Sant Jordi a la Rambla



Avui s`ha celebrat la 26ena edició del Sant Jordi a la Rambla a Ripollet. Ha estat, com sempre, un dia magnífic, on milers de veïns i veïnes han sortit al carrer a gaudir de les diferents activitats que ha organitzat l‘entitat local de la CRAC.
El dia ha acompanyat i ha afavorit que s’hagi pogut desenvolupar tota la programació. Especialment al matí, on 62 entitats locals han posat color a la festa a través dels seus stands, un gran aparador per donar a conèixer les seves activitats.
Aquest any, a més de la col·laboració de les entitats, de les diferents actuacions, i de la fira d’artesania, hi ha hagut dos novetats importants. La primera, l’adhesió de la festa a l’any Espriu. Aquest any es commemora el centenari del naixement del gran poeta català i Ripollet també s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa i donar a conèixer la seva obra. A partir de les onze del matí s’han llegit textos dels seus llibres per representants de les diferents entitats i associacions del poble, així com de representants polítics locals (la foto correspon al meu torn, que ha estat l’inici de la lectura).
La segona ha estat el canvi que s’ha donat a la Fira gastronòmica, per modernitzar-la i adaptar-la als nous temps. D’aquesta manera, s’ha convertit en la Fira “Tapes 2.0” on els hostalers locals ens han delitat amb les seves suculentes tapes i d’altres productes.
La Coral del Vallès, l’entitat degana del poble, ens ha ofert el concert de caramelles. Tot un privilegi en un dia ple d’emocions, que em fa sentir orgullós de viure i representar aquest poble.
 http://www.revistaderipollet.cat/?p=5588
 http://www.revistaderipollet.cat/?p=5593


1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquesta sesió del Sant jordi a la Rambla, ha estat molt activa. Com sempre no tot pot ser perfecte, i que en la celebració de Sant Jordi i de l'any Espriu, només hi hagi una llibreria, diu molt poc a favor del esperit que aquest poble pot transmetre. Agafem-no com algo a millorar per l'any ve...