Páginas vistas en total

jueves, 23 de agosto de 2012

Festa Major de Ripollet 2012Demà divendres comença la Festa Gran de Ripollet, la nostra Festa Major!!!
Quatre dies de festa que tradicionalment aprofitem per retrobar-nos amb els nostres veïns i amics després de les vacances. Aquest any, tot i la baixada en el pressupost, la Comissió de Festa Major ens ofereix un programa ple d'activitats per a totes les edats i gustos, moltes d'elles organitzades per les nostres entitats locals http://dev.ripollet.cat/asp/content.asp?id=17760. Des de fa uns anys hem anat dissenyant una Festa Major més participativa i adaptada a les noves realitats. El temps ha demostrat que va ser un encert. 
Gràcies a tots els que hi han col·laborat.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,
Sóc una jove Ripolletenca esperant la Festa Major. Trobo que el programa està molt bé tot i la retallada en el pressupost però m'agradaria que tinguéssiu en compte de nou posar un mitjà de transport per arribar a la zona de la fira (el trenet com es va fer un any era molt bona idea). Jo sóc jove i visc al centre però penso en la gent gran que també li agrada gaudir de la festa i només pel fet que poguéssin agafar el trenet i fer una passejada podria ser un èxit(per gent gran tan com per a un públic infantil). Gràcies i esperem que la Festa Major sigui tot un èxit!

Anónimo dijo...

Sr Parralejo, ¿Los partidos políticos de Ripollet reciben algún tipo de asignación económica por parte del ayuntamiento?

Juan Parralejo dijo...

Los partidos políticos no reciben asignación del Ayuntamiento. Los grupos municipales con representación reciben una aportación en función del número de concelajes conseguidos en las elecciones.