Vistas de página en total

jueves, 28 de abril de 2011

Últim Ple abans de les eleccions


Aquesta tarda celebrarem el darrer Ple ordinari abans de les eleccions del 22 de maig. A partir del dia 6 de maig, just d’aquí a una setmana, comença oficialment la campanya electoral, on les diferents forces polítiques (en aquesta ocasió serem 8) oferiran les seves propostes electorals.

Això vol dir que tenim pel davant tres setmanes intenses, on no faltaran els debats entre els candidats, la presencia dels partits al carrer i el contacte amb els nostres veïns i veïnes, que seran els que hauran de decidir les persones que governaran l’ajuntament els propers quatre anys.

El PSC es presenta amb l’aval de la feina feta, dels compromisos complerts, d’un estil de fer política basat en la proximitat, transparent. De treballar pel poble sense fer soroll. A més, presentem noves propostes sorgides des de la participació de la gent, de les entitats, i un equip capaç de portar-les a terme. Un equip de primera divisió.

Treballarem aquests dies per fer arribar totes aquestes propostes als nostres veïns, perquè les puguin valorar i contrastar amb les ofertes de la resta de partits. Creiem que així fomentem la participació i el compromís de la ciutadania amb la seva institució local.

No hay comentarios: