Vistas de página en total

lunes, 24 de enero de 2011

L’Ajuntament de Ripollet nomenat Traginer d’Honor per la Comissió de Sant Antoni Abad


Ahir va ser un dia gran a Ripollet. La nostra festa més tradicional, el Tres Tombs, va tornar a omplir els carrers de veïns i forans, que no es van voler perdre el pas dels cavalls i carros. L’intens fred no va ser obstacle per gaudir d’un altre dia màgic.

Per a mi, a més, va ser un dia especial, perquè vaig recollir el guardó de Traginer d’Honor que ha concedit la comissió organitzadora de la Festa de sant Antoni Abad, a l’Ajuntament de Ripollet. Tot un honor.

Vaig recollir el premi en nom de tots els veïns i veïnes que surten al carrer i fan que aquesta festa sigui cada dia més gran, convertint-se en una referència, no solament a la nostra comarca, sinó arreu de Catalunya.

Per sort, a Ripollet no ha calgut recuperar aquesta festa centenària, perquè mai s’ha perdut. Inclús en els moments més difícils, sempre hi ha hagut un grapat de persones enamorades de la festa que l’han tirat endavant amb molta il·lusió. Avui tots ens alegrem i reconeixem aquesta tasca.

En canvi, pel bàsquet Ripollet no va ser un bon dia. Va perdre amb un rival proper, el Cerdanyola. Vaig veure el partit, amb la companya alcaldessa de la ciutat veïna Carme Carmona.

Aquest any, el bàsquet Ripollet està de transició. Tan de bo que les bones intencions de la nova junta es facin realitat. Amb una bona feina, tot arribarà.

fotos: ripollet.cat/CBR

No hay comentarios: